MALZEMELER:
3 palamut
3 patates
3 soğan
2 limon
2 domates
1 tutam taze biberiye
tane karabiber
tuz
zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
Palamutları yıkıyoruz ve dilim dilim kesiyoruz. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine palamut dilimlerini diziyoruz. Üzerlerine zeytinyağı döküyoruz. Tuzunu ve karabiberini atıyoruz. Limonları, soğanları, patates ve domatesleri dilim dilim doğruyoruz. Balık dilimlerinin üzerine sırayla bir dilim limon-patates-soğan ve domates koyuyoruz. Biberiye dallarını kesip her bir parçanın üzerine bir parça da biberiye koyuyoruzyoksa defne yaprağı koyuyoruz
Afıyet olsun
https.//belguzaranne.blogspot.com
Huz.
0 yorum:
Yorum Gönder